För oss är kunskap det viktigaste verktyget!

Vid service och reparationer används originaldelar för din säkerhet och trygghet.

Självklart auktoriserad med orginaldelar

Bilmo är en auktoriserad  Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och
VW transportbilar
verkstad.

Våra mekaniker har avancerad utrustning och specialkompetens.
Bilmos
 personal utbildas fortlöpande vartefter utvecklingen på våra bilmärken sker.

Vi använder endast original reservdelar. En reservdel som inte är perfekt anpassad för din bil förkortar bilens livslängd, försämrar köregenskaperna och sänker i sin tur andrahandsvärdet.

Du måste kunna färdas även när  bilen repareras

När din bil är på reparation eller service tycker inte vi att Du ska vara fast på ett ställe. Därför erbjuder vi lånebil, hyrbil eller ersättningsbil vid service eller reparation.

Bilmo tar endast 200 - 250 kr/dygn oavsett mil Du kör, exkl bränsle.

Vi kalibrerar dräger 3000

Dräger Alcotest 3000 alkomätare är en liten och lättanvänd alkomätare, framtagen för dig som vill testa dig själv eller andra. Den erbjuder användaren en snabb och tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften.

Alkoholmätaren är mycket enkel att hantera och resultatet av ett utandningsprov presenteras snabbt. Instrumentet är på svenska och resultatet visas i promille.

Mycket enkelt handhavande Starta - Blås - Resultat

"Bäst i test" Aftonbladet : Vågar du lita på din alkomätare? "Precis som testet visar menar Hans Laurell, expert inom området alkohol och bilkörning i Sverige, att de dyrare apparaterna ofta är bättre."

"Bäst i test" Vi Bilägare : Alkotest för privatpersoner "I jämförelse med testets övriga deltagare känns Alcotest 3000 som en proffsmätare."

Dräger Alcotest 3000 är en av mycket få alkomätare för privatbruk som vi ger bästa betyget "Pålitlig och driftsäker" av MHF (Motorförarnas Helnykterhetsförbund) Testlab.
 

Kundmottagningen är öppen:
Mån - Fre  6.45 - 17.00
Lördag   stängt
Söndag  stängt


__________________________


telefonväxel 0413-665 00