Servicetekniker Bilmo i Eslöv
Har du erfarenhet av dagens bilteknik och vill jobba med några av de främsta bilmärkena på marknaden? Vill du vara en del av ett team som tillsammans utvecklas i en framtidsmiljö? Då kan Bilmo vara nästa steg i karriären för dig. Vi söker nu en servicetekniker för Audi, Skoda, Seat/Cupra, Volkswagen-personbilar och Volkswagen-transportbilar.
Som tekniker på Bilmo kommer du bland annat att arbeta med service och reparationer. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Dina arbetsuppgifter kan innefatta samtliga varumärken som finns representerade på vår anläggning i Eslöv. Hos oss kommer du erbjuds kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.
Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.
Du som söker har utbildning inom fordonsteknik. B-körkort och god datorvana är ett krav.
Vid intresse skicka din ansökan med meritförteckning till Sabahudin Ahmic.
Mail: sabahudin.ahmic@bilmo.se
Tel: 0413-66513
Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas omgående så vänta inte med att söka!
Sista ansökningsdag 31-03-2023.